Open Dag Droomgaard

OPEN DAG DROOMGAARD 2017

Bij voldoende aanmeldingen zal er dit jaar weer een open dag zijn. We prikken dan met de aanmelders een datum. Meld je aan!  infoatleefbarewereldpuntnl

Lees eerst onderstaande info goed door!

De open dag is vooral bedoeld voor mensen die er nog nooit geweest zijn. Iedereen is welkom, maar we kunnen niet teveel mensen tegelijk aan, vandaar dat we maximaal 20 mensen willen laten komen. Meld je gerust aan, we kunnen altijd nog een tweede open dag organiseren. Ook is het mogelijk om een andere keer op afspraak te komen De Droomgaard is een uniek project wat berust op de volgende idealen: veganistisch, biologisch en autovrij. We vragen je deze idealen te respecteren als je naar de open dag wilt komen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje op de Droomgaard. Ajb geen eigen eten en drinken meenemen.

Praktische info
We verzamelen op station Assen rond 13:00 [je kunt aangeven als je iets eerder of later komt] en vertrekken dan op de fiets. Fiets meenemen in de trein kost € 6,00 voor een dag of huren via ons voor € 7,50. Vooraf betalen op:........o.v.v. fiets open dag Droomgaard en je naam.
Naar de Droomgaard is het ca. 15 km.
Voor de mensen die niet kunnen fietsen vertrekt er een bus vanaf station Assen [lijn 24 naar Borger]. Bij de bushalte staat iemand te wachten.

We zijn dus ruim 2 uur op de Droomgaard. Als je op de fiets bent kun je iets later vertrekken. We sluiten de dag af om 17:15.

WELKOM ALLEMAAL!
Aanmeldingen naar infoatleefbarewereldpuntnl, graag met hoeveel personen je komt, fiets/bus?, huren fiets ja/nee. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? Mail ze!

Hartelijke groeten, joop en alexandra

Droomgaard8
Droomgaardjooppergola
Droomgaardautovrij
IMG 0798
IMG 0807